Om att se potentialen

i helgen var jag i mitt älskade Trysil och cyklade med några kompisar.

Dom har verkligen satsat stora pengar i Trysil på sti cykling. Den ena dagen cyklade vi runt fjället, men den andra tog vi liften upp från Turist centret och cyklade ner igen via den nya Magic Moose som är en otroligt fin syckel stig som går i mellan slalom backarna.

Se mera om det här

 

Det faktum att jag var lite feg , och av den anledning ramlade och drog på mig lite skrubbsår det får jag leva med. Men att formen inte var på topp, ger mig en insikt att det är skönt att det är ett tag till Vasaloppet 2017. Men det gäller att sätta igång , för flåset måste jobbas med innan den tiden…..

Så nu måste planer smidas för att hålle tempot öppet över vintern….

 

By Thomas Gislerud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.