Sommaren i Sverige
Thomas på bryggan

Denna sommarn är gott igång, och det känns som den har pågått under en längre tid. Eftersom pandemi-våren har varit ett faktum, och vår verksamhet på Gislerud Carpets ligget mer eller mindre nere sedan i mitten av mars månad, har vi redan njutit av många fina sommardagar i april och maj som vi vanligtvis hade jobbat tidigare år.
Jag är lite fundersam på vad som sker mellan länderna dessa dagar. Sverige er utpekat som värsting i Korona diskussioner och flera av Sveriges experter har erkänt flera misstag eller åtminstone konstaterande som dom borde gjort annorlunda. Men Tegnell sade i sitt sommarprat att problemet är lite hur man gemför. T.ex finns det ingen Nordisk by som har så mycket folk som i Stockholmsregionen. Det är ingen som har så mycket invandrare som i Sverige, och dessa grupper har tyvärr varit hårt drabbade. Det känns som om det pågår en häxjakt på vem som gör rätt och fel.
Nu är det att hoppas att alla, båda Norska och Svenska , sköter sig under sommaren så inte smittan sticker iväg och hösten också är helkört !

Vi har förmånen att ha ett sommarställe där vi kan tillbringa tiden , och det är skönt för oss att ”slippa” vara hemma under semestern.


Vårt enda hopp är att få komma igång igen å med våran verksamhet och att den branschen vi värkar inom kommer tillbaka i den form den en gång var.
Vi önskar inget annat en att få leverera golvlösningar till våra kunder!

By Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.