Er detta starten på slutet??

Nu vänder det…
Nu har det gått över 9 månader av 2021. Året man trodde skulle bli ett spännande år, där vi var klara med allt vad pandemi heter.
Där tog vi väldigt fel, och just nu vet vi inte hur den närmsta framtiden vill bil.

Dock känns det bättre en på länge. Jag sitter på ett flygplan. Där jag brukar bli mest kreativ. Allt är ju lite mera jobbigt med denna jävla ansiktsmask, men bortsett från det, känns det kanon.

Ansiktsmask är nödvändigt , men inte skönt

Idag är vi på väg till Florence. Vi ska få uppleva ett Italiensk bröllop , med våra goda italienska vänner. Det är också här vi köper stora delen av våra mattor.
Vi har inte varit utanför Sverige ( förutom i Norge) på 1,5 år. Detta är mycket ovanligt för vår livstil. Jag lever efter devisen av ” Att uppleva är mitt sätt att leva”
Vi har haft fina upplevelser även under pandemi tiden, så det är inte det. Men vi gillar verkligen att resa.

Kreativiteten flödar i luften

Pandemin har verkligen varit jobbig för oss. Men, den har också gett oss insikt på många sätt. Jag har insett och erkänt för mig själv att jag måste vara mera på och fråga om order, samt prova skapa mera egna affärer. Innan har vi blivit lite bortskämda med att det har kommit mycket ordrar till oss.

Idag är en god dag för vi är i slut förhandlingar på 2 stora projekt. Vi har vald att avsluta permittering och återgå till 100 % arbete för oss 3 som jobbar på firman. Vi har även startat ett hållbarhets projekt och startat resan mot att bredda vårt sortiment med att inom några månader erbjuda ett hyressortiment.
Det ligger i tiden, att även erbjuda kunder hyres produkter. Det betyder ju å andra sidan mera hantering från våran sida, för ett produkt som har varit uthyrd och kommer i retur behöver ju klargöras för ny uthyrning.
Vi har även bestämt oss för att testa ut om det finns intresse i marknaden för att börja långtidshyra sina kontorsmattor. Vad tror du? Kan det fungera?

Det känns roligt och bra å få vara med på lite mera inredningsprojekt. Det ger mig en hel del att vara med å skapa.

I år har jag bestämt mig för att prova å även leva utifrån tankesättet Genuint och Relevant.

Mottot för året

Genuint: Om du inte är intresserad att lyssna , eller känner att det inte kemi inte stämmer med oss, då blir det kanske enklare att köpa någon annan stans.

Om det vi pratar om, inte ger någon relevans för dig eller för mig, så ska vi också fundera på om det är värd å lägga tid på det.

Fotnot:
2 dagar efter att jag kom hem från Florence gav Svenska regeringen besked om ett datum för att lätta på alla restriktioner, något som bara kan sees som postivt för upplevelses industrien, och vår event branch

By Thomas Gislerud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.