Tacksam och förväntansfull

Refleksjoner ( norsk)

For noen måneder siden fylte jeg  40 år og kan se tillbake på ett veldig bra liv med veldigt mye morro i bagasjen.

Det er viktig i dagens litt hardere klima att man også tar seg tid til å reflektere over alt man har opplevd så langt, og ikke bare rope etter allt som skal komme. Med det sagt er det jo særs viktig å ha klare planer og tanker om hvordan du lever det livet du vill leve framover.

I løpet av disse 40 årene har jeg rukket å jobbe som reiseleder på Ving og STS, gjort prislister og jobbet som selger av reiser. Jeg har hatt 4 BMW og en Mini cooper samt 2 volvoer. Har fått meg båt og hytte på fjellet. Vi har ett trivlig hus , i ett stille område.
Jeg har masse fine venner som jeg vet er der selv om jeg ikke snakker med alle så ofte. Har rukket å investere i Olje i Oklahoma, startet flere firmaer, hatt utallige ideer og prosjekt. Noen har vært bra, andre mindre bra. Og de mindre bra har jeg lært meg masse av!

Nå har jeg vært så heldig å få min kone (fru) som kollega og det er spennende.  Det krever mere av oss for ikke bare er det flere munner å mette fra samme firma, men det er også viktig å ha veldig klare regler for hvordan man forhåller seg og kommuniserer på jobben.

Men konklusjonen er att det er veldig herlig å se hverandre så mye som vi gjør.

Det er viktig att du også setter deg ned innimellom å reflekterer over det du har opplevd og skapt i livet så langt.

 

 

By Thomas Gislerud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.