Somliga går i trasiga skor

Uppdatering 3 okt: Vi är uppe i nästan 70 000 kr i vår insamling. Vi har lite kvar mot målet, men det har varit en bra respons. Kan du hjälpa oss att nå målet på 85 000 kr ? Vi avslutar den 10 oktober.

Jag är precis tillbaka på kontoret efter några fina veckor på vårt sommarhus. Där har jag hunnit reflektera över hur sjukt bra jag har det.

Visste du att det finns mellan 80-90 individer i Västerås som står helt utan tak över huvudet?

Sedan finns det en massor som är hemlösa, men dom bor hos bekanta, familj, hospits etc.

Jag började förra året ett samarbete med Västerås Stadsmission där jag skänkte 15000 kr för att dom skulle kunna köpa vinterskor till alla dom som är helt hemlösa. De köpte varma vinterskor, vilket kändes som en bra start. Men då föddes också ett ytterligare samarbete med Stadsmissonen.

Vi har kommit fram till att för 1000 kr får vi råd till ett par sko, underställ och sovsäck. Ja, kanske mera också om de är duktiga att köpa in.

Jag har även i år gått in med 15000. Vårt mål är ju att få in en 1000 lapp pr stk. så 80-90 tusen önskar vi att få ihop.

Kan du vara med att bidra med några tusenlappar?

Vi kommer att uppmärksamma alla som bidragit med ett litet skylt på den 10 oktober. Det är den internationella hemlöshetsdagen och målet är att ha samlat in en bra summa till dess.

Hoppas du kan vara med å bidra med några tusenlappar.

Helt praktisk går det till så att du får faktura direkt från Västerås Stadsmssion.

By Thomas Gislerud

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.